SWMRS naar de Melkweg

Ticketmaster
SWMRS naar de Melkweg
SWMRS naar de Melkweg

Er is nog nooit een punkband geweest zoals SWMRS. Dit kwartet uit Oakland California begon in 2004 met spelen als Emily’s Army en liet zich inspireren door bands als The Clash, Ramones, Nirvana en zelfs Public Enemy. Dit resulteerde in aanstekelijke liedjes waarbij een vuig rock ’n roll geluid, opruiende, hitsige teksten en een licht bubbelgum-gehalte wordt gecombineerd met een setje rauwe vocalen.

In 2016 veranderden Cole Becker, Max Becker, Joey Armstrong (zoon van Green Day frontman Billie Joe Armstrong) en Seb Mueller hun bandnaam naar SWMRS, en verscheen het album Drive North, dat werd geproduceerd door FIDLAR-frontman Zac Carper. De band tekende bij Fueled by Ramen en trok de wijde wereld in, in maart komen ze eindelijk weer naar Melkweg.

SWMRS
Datum: 09 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek