Baer Traa naar Venlo

Ticketmaster
Baer Traa naar Venlo
Baer Traa naar Venlo

Op vrijdag 15 februari presenteert Baer Traa zijn debuut-EP “Out Of Thin Air” in Grenswerk. Zijn eerste single “Stone Cold Woman” werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues. Opgegroeid in Venlo, in een nest van klassieke musici, werd hij omringd door symfonieën en sonatas, maar al snel zocht hij zijn heil ergens anders: soulzangers als Marvin Gaye en Bill Withers en songwriters als James Taylor en Jackson Browne vormden zijn sound. Met zijn rauwe, oprechte performance en in zijn band leden van Janne Schra, Jo Goes Hunting en Ntjam Rosie is dit een act om niet te missen. Dit concert is in samenwerking met De Maaspoort Theater & Events.

Baer Traa in Grenswerk Venlo
Vrijdag 15 februari 20.30 uur
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster