De Dijk naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
De Dijk naar Burger- weeshuis
De Dijk naar Burger- weeshuis

De Dijk staat met een unieke combinatie van Nederlandstalige teksten en muzikale invloeden uit vele windstreken al drie decennia aan de Nederlandse top. De band werd opgericht in 1981 en is bekend van nummers als: Als ze er niet is, Ik kan het niet alleen, Mag het licht uit en Bloedend hart. Hun mix van soul, blues, rock en chanson, de typerende, doorleefde stem van Huub van der Lubbe in combinatie met de fantastische muzikanten zorgen ervoor dat De Dijk nog show na show uitverkoopt.

De Dijk was al een aantal keren in Deventer te zien met concerten in de Lebuïnuskerk en vorig jaar voor het eerst in de binnentuin van het Burgerweeshuis.

In 2019 geeft De Dijk een beperkt aantal liveshows dus zorg dat je deze niet mist!

De Dijk
Datum: 12 juli
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek