De Raggende Manne naar Rotown

Ticketmaster
De Raggende Manne naar Rotown
De Raggende Manne naar Rotown

De Raggende Manne zijn na een lange onderbreking van veertien jaar weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits. Na twee decennia stelt de band nog steeds actuele onderwerpen – op die typische Raggende Manne-manier – aan de kaak. Deze worden gebundeld in de nieuwste langspeler Alles Kleeft.

Bob Fosko’s vuilbekkende poëzie is zo urgent als het mes op de keel: met reflecties over het alledaagse, maar ook de meer levensbeschouwelijke onderwerpen waarmee de mens in zijn levensloop wordt geconfronteerd. Fosko zelf over het nieuwe album: “Het credo van De Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.”

De Raggende Manne
Datum: 7 maart
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek