Rowwen Hèze naar Hedon

Ticketmaster
Rowwen Hèze naar Hedon
Rowwen Hèze naar Hedon

De naam van ‘Rowwen Hèze’ is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, clubs en op festivals. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, teruggebracht tot het kleine van het dorp. Voor het eerst in vijf jaar staan de mannen uit Limburg weer bij ons in Hedon en daar zijn we heel blij. En tot het zo ver is: het is een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag!

Rowwen Hèze
Datum: za 04 mei 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:15
Zaal open: 20:30

Ticketmaster