Black Stone Cherry naar Hedon

Ticketmaster
Black Stone Cherry naar Hedon
Black Stone Cherry naar Hedon

Black Stone Cherry is afkomstig uit de Amerikaanse staat Kentucky. Bekend van de kip en sinds de oprichting van de band in 2001 dus ook van het betere gitaarwerk. Neem een beetje ACDC, Led Zeppelin en Lynyrd Skynyrd en je komt uit bij de southern hardrock van de band. De band speelde samen met bands als Def Leppard, Whitesnake en Alter Bridge en stond op festivals als Graspop en Download. In 2018 kwam de band met hun zesde album Family Tree en doet te ere van dit album een ouderwets rondje Europa! En bij een rondje Europa mag Zwolle uiteraard niet ontbreken!

Black Stone Cherry
Datum: ma 22 juli 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Let op: Kaartverkoop start zondag 23 december om 09:00 uur.

Ticketmaster