Charlie & The Lesbians naar het Stroomhuis

Ticketmaster
Charlie & The Lesbians naar het Stroomhuis
Charlie & The Lesbians naar het Stroomhuis

Eindhovens’ trots Charlie & The Lesbians komt het Stroomhuisje onveilig maken. Binnenkort schiet de band hun nieuwe release ‘Paper Trail of Happiness’ de ether in en trekt de triomftocht door zalen in heel Nederland en Duitsland. Als afsluiter komen ze naar hun hometown om hun tour af te sluiten in stijl (lees: Stroomhuis aan flarden spelen).

Zoals we van Charlie en zijn lesbiennes kunnen verwachten wordt dit een feestje om niet snel te vergeten. Laat je wegblazen door de energie en krankzinnigheid, C&TL is feller dan ooit. Luister nieuwe single ‘Vacation’, dan weet je wat je te wachten staat.

Charlie & The Lesbians
Datum: 23 maart
Zaal: Stroomhuis
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Ticketmaster