Habitants naar Hedon

Ticketmaster
Habitants naar Hedon
Habitants naar Hedon

De Nijmeegse shoegazeband Habitants, opgericht door The Gathering-gitarist René Rutten, laat een mix van alternatieve dreampop, shoegaze en dark wave horen. Gekenmerkt door een donkere, dromerig speelse 80’s sound, vergelijkbaar met de bands uit de 4AD-stal in die tijd (Cocteau Twins en Slowdive). Zangeres Anne van den Hoogen (Rosemary & Garlic) werkte eenmaal eerder samen met The Gathering en laat bij Habitants horen dat haar dromerige, heldere vocalen verrassend goed passen bij de donkere en melancholische sfeer van de band. Met gitaargedreven soundscapes laat Habitants je ronddwalen in nieuwe werelden, kwetsbaar en krachtig, overweldigend als het sublieme.

Habitants
Datum: vr 17 mei 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Ticketmaster