Indian Summer naar Langedijk

Ticketmaster
Indian Summer naar Langedijk
Indian Summer naar Langedijk

Groter, Beter en Nòg Meer Feest…. Indian Summer stopt het programma van twee dagen in een dag, extra veel en extra groot. Ze gaan terug naar 1 dag, de zaterdag. Maar die dag pakken we extra groot uit: meer artiesten op de line up dan ooit, we voegen een Apres Ski Winter-Wonderland en een reuzenrad toe en op veler verzoek zetten we een open-air main stage neer…. Kortom: Welkom bij Indian Summer XL!

Dit is de eerste bekendmaking van artiesten die op zaterdag 29 juni 2019 komen optreden in Langedijk: Scooter || Golden Earring || Ronnie Flex & Deuxperience || Nick & Simon || BIZZEY || Josylvio || Coone || Miss Montreal || LNY TNZ || Tony Junior || Mike Williams || Famke Louise || Wulf || Yung Felix || Trobi || Idaly || Fab x Paans || YUNOWW II

Voor de echte weekendliefhebbers hebben we natuurlijk ook wat te bieden: de Full Experience Camping Weekender met exclusieve pre- en afterparties en een uitgebreid camping programma. Dit zijn de eerste artiesten die we bekendmaken voor de preparty op vrijdag 28 juni: Daredevils || Deepend || Stef Ekkel

Indian Summer
Datum: zaterdag 29 juni 2019
Lokatie: Festivalterrein Langedijk
Voorverkoop begint zaterdag 22 december 2018

Ticketmaster