Vaudou Game naar de Effenaar

Ticketmaster
Vaudou Game naar de Effenaar
Vaudou Game naar de Effenaar

Al een vijftal jaren toert Vaudou Game stad en land af met hun meeslepende en hip moving voodoo-funk. Van Japan tot Zuid-Afrika, van Zweden tot Canada, overal staan mensen in de rij om deze strak funkende groep in levende lijve te zien. En terecht, met een charismatische frontman als Peter Solo en een retestrakke band erachter draait ieder concert gegarandeerd uit op een heerlijk dansfeest.

Vaudou Game is de muzikale creatie van Peter Solo, geboren in Aného-Glidji (Togo), een belangrijke plek in zijn voodoo-cultuur. Geïnspireerd door de energieke afrofunk uit de jaren 70, combineerde ook hij voodoo-ritmes met funk en soul.

Na het debuutalbum Apiafo (2014), het vervolg Kidayú (2016) en bijna continue toeren heeft Vaudou Game eind 2017 een adempauze genomen. Het resultaat is de nieuwste plaat Otodi, die uitkomt in oktober 2018. Dat niet alleen, ook de bezetting is behoorlijk veranderd. Naast Peter Solo zijn twee andere Togolezen de groep komen versterken als ritmesectie en is de groep nu half Togolees en half Frans.

Natuurlijk zijn afrofunk en afrobeat nog immer leidend, maar op de nieuwe plaat is ook ruimte voor highlife en afrodisco.

Vaudou Game
Datum: 11 april
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets vanaf 22 december

Ticketmaster