Yak naar de Altstadt

Ticketmaster
Yak naar de Altstadt
Yak naar de Altstadt

Eens in de zoveel tijd komt er een band voorbij die bewijst dat gitaarmuziek alles behalve dood is, zo’n band is Yak. Dit Londonse trio schiet puntige psychedilische rock ‘n roll uit de heup en knalt zo door de stratosfeer. Compromiloze noise-rock voor fans van The Hives, Shame en The White Stripes.

Begin volgend jaar komt hun nieuwe album ‘Pursuit of Momentary Happiness’ uit. De creatie van het album dreef frontman Oli Bursem bijna de waanzin in. Hij offerde alles op voor zijn artistieke visie, inclusief zijn eigen financiële zekerheid en geestelijke gezondheid. Wie investeert er tegenwoordig nog zijn laatst cent in een album, tot het punt waarop ze dakloos worden? Die toewijding tekent de band, ze geloven in wat ze doen en zijn bereid alles ervoor te geven. Zojuist kan alleen maar toegejuichd worden.

Yak
Datum: 19 januari
Zaal: Altstadt
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Ticketmaster