Bo Saris naar de Melkweg

Ticketmaster
Bo Saris naar de Melkweg
Bo Saris naar de Melkweg

Op deze dag is het maar liefst tien jaar geleden dat er een legende is overleden; Michael Jackson. Bo Saris en diverse gastartiesten geven een eerbetoon aan de muziek en artisticiteit van de enige echte ‘King of Pop’. Michael Jackson bracht betekenisvolle songteksten, krachtige composities en ongeëvenaarde choreografieën. Het wordt een avond waar herrineringen worden opgehaald en het vakmanschap van de visionair wordt gevierd door de Nederlandse soul-zanger, songwriter en producer, die in het voorjaar met een nieuwe EP komt waarin hij ook op de plaat zijn liefde voor Michael Jackson vastlegt.

Bo Saris: “Michael Jackson was voor mij het begin, de kennismaking met muziek! Jeugdsentiment dat zich doortrok tot begin 90tiger jaren. De jaren erna is zijn muziek altijd blijven doorklinken en inspireren en dat zal ook nooit meer verdwijnen. Michael is part of My DNA!

Nederland leerde Bo Saris kennen door zijn deelname aan Idols in 2003, waarna hij de albums ‘Rely On Me’ (2004), ‘Holy Pleasure’ (2006) en ‘Live My Life’ (2009) uitbracht. In 2010 verhuisde hij naar Londen om zijn muzikale carrière naar een internationaal niveau te brengen. Dit resulteerde in 2012 in een contract bij Decca Universal UK, waarbij hij in 2014 zijn album ‘Gold’ uitbracht. Hij tourde door Europa en werkte samen met artiesten als Chase & Status, Bondax, Calibre, Maya Jane Cole, Todd Edwards en Mousse T. Zijn muziek was te horen in meerdere films waaronder ‘Fifty Shades Of Grey’. Het nummer ‘She’s On Fire’ werd in de UK zelfs de soundtrack voor een landelijke Renault-reclamecampagne. In 2017 kwam zijn laatste album “Neon” uit.”

Bo Saris
Datum: 25 Juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster