Gers Pardoel naar de Schouwburg Tilburg

Ticketmaster
Gers Pardoel naar de Schouwburg Tilburg
Gers Pardoel naar de Schouwburg Tilburg

Ik neem je mee… het theater in! Gers Pardoel nodigt je uit, en daar kun je toch geen nee tegen zeggen? Overweeg je dat toch? Weet dan dat je een avond mist waarbij Gers flink uit de school zal klappen over nummers als Louise en Bagagedrager. De Tilburgse zanger/rapper vertelt openhartig over zijn leven, hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. En dat kan natuurlijk niet zonder z’n grote hits te laten horen. Maar hij speelt ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft én nieuwe songs. Hij heeft er in ieder geval zin in: “De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik hen kan meenemen in mijn verhaal. Een eigen theatershow is een van mijn dromen die eindelijk afgevinkt kan worden”. Gers neemt je mee… En wel lekker dat we het premièrefeestje in thuisstad Tilburg mogen vieren!

Gers Pardoel
Datum: do 7 feb 2019
Zaal: Schouwburg Tilburg
Aanvang: 20:15

Ticketmaster