Martijn Fischer naar Hedon

Ticketmaster
Martijn Fischer naar Hedon
Martijn Fischer naar Hedon

Martijn Fischer kennen we natuurlijk van zijn rol als André Hazes in de hit-musical Hij Gelooft In Mij. In 2015 speelde hij dezelfde rol in de film Bloed, Zweet & Tranen, waarmee hij een Gouden Kalf won. Op televisie en het witte doek is hij te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen, Vrijland en Onze Jongens.

Na een uitverkochte show in 2017 staat Martijn vrijdag 22 februari opnieuw samen met band in Hedon om de grootste hits van Hazes te vertolken. Verwacht een groot meezingfestijn met songs als De Vlieger, Zij Gelooft In Mij, Een Beetje Verliefd, Zeg Maar Niets Meer en Ik Meen ‘T!

Martijn Fischer
Datum: vr 22 februari 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster