Matt the Electrician naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Matt the Electrician naar Tivoli Vredenburg
Matt the Electrician naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Matt The Electrician was inderdaad elektricien voor hij muzikant werd. We zijn blij dat hij die carrièreswitch heeft gemaakt, want hij weet aan de overvolle singer-songwritermarkt toch nog iets unieks toe te voegen. Wat dat iets is, ligt verborgen in de magie van de muziek. Het heeft misschien te maken met zijn aangename stem, een kruising tussen die van Paul Simon en Eels. Wat ook helpt: zijn muziek en teksten neigen naar het vrolijke, en dat is ook weleens prettig. Ken je Matt niet, dan is zijn nieuwe soort-van-compilatiealbum ‘The Doubles’ uit 2017 een prima start!

Matt the Electrician
Datum: 26 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster