The Elvis concert 2019 naar de Melkweg

Ticketmaster
The Elvis concert 2019 naar de Melkweg
The Elvis concert 2019 naar de Melkweg

Het jaarlijkse Elvis concert in de Melkweg in Amsterdam met originele muzikanten van Elvis Presley!

‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley; drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Ze worden bijgestaan door jonge topmuzikanten en Dwight Icenhower, die wereldwijd gezien wordt als de “best Elvis tribute artist ever.” Zo mocht hij de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst nemen van Elvis Presley Enterprises.

Met de hits van The King uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit de rijke Elvis catalogus, maken van iedere show een waar feest der herkenning en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: dit mag je niet missen!

The Elvis concert 2019
Datum: 08 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek