Golden Earring naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Golden Earring naar De Oosterpoort
Golden Earring naar De Oosterpoort

‘They’ve got a thing that’s called radar love’. Wanneer je zou zeggen dat deze band ‘gevestigd’ is in het Nederlandse muzieklandschap zou dat hét understatement van de eeuw zijn. Letterlijk, want Golden Earring heeft zijn naam al ruim een halve eeuw geleden in zowel de nationale als internationale muziekgeschiedenis gegrift. Op 31 oktober zullen de mannen laten zien dat zij nog altijd relevant zijn.

De band scoorde met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Sindsdien toert Golden Earring onvermoeibaar voort en trekken ze keer op keer volle zalen! Al meer dan 50 jaar in het vak en nog steeds rocken Cesar en de andere drie keizers Barry, George en Rinus harder dan een met ruw diamant gewapend blok granieten beton. Wat kunnen we nog over deze levende legendes zeggen?

Golden Earring
Datum: Donderdag 31 oktober
Aanvang: 20:00 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Ticketmaster