IQ naar de Boerderij

Ticketmaster
IQ naar de Boerderij
IQ naar de Boerderij

Elk jaar organiseert IQ rond de Kerstdagen twee exclusieve shows, waarvan één in Engeland en één in Nederland. De zogenoemde Christmas Bash is elk jaar een groot succes met fans van over de hele wereld, een unieke sfeer en natuurlijk bijzondere nummers.

Vooral in de beginjaren werd IQ erg beïnvloed door Genesis. Ook hun theatrale performance en de buitenissige kostuums die tijdens optredens worden gebruikt, roepen herinneringen op aan Peter Gabriel. Muzikaal heeft de band door de jaren heen echter een gevarieerd en eigen geluid weten te ontwikkelen: harde, maar ook melodieuze rock, aangevuld met de diepzinnige en vaak cryptische teksten.

IQ
Datum: zaterdag 14 dec 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.30
Tickets

Ticketmaster