Julian Sas naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Julian Sas naar Burger- weeshuis
Julian Sas naar Burger- weeshuis

‘Stand Your Ground’ is de titel van het nieuwe studio album dat 6 april 2019 zal verschijnen. Het is het tiende studio album van de Nederlandse Blues-Rocker en bevat 8 nieuwe songs. De teksten weerspiegelen onderwerpen die Julian Sas bezig houden; de politiek en hoe die ‘verkocht’ wordt, de macht van het geld, relaties, wendingen in het leven, de liefde voor de workingclass hero; de gewone man, de onrust in lijf en ziel, de passie voor het reizen en onderweg zijn. Soms autobiografisch, soms geschreven als observator.

Standvastig varen Julian Sas en zijn muzikale partners al bijna 25 jaar een eigen koers in het muzieklandschap. Geen compromissen is altijd het idee achter de band geweest. Eerlijke muziek vanuit hart, ziel en hard werken. De rock ‘n roll gedachte, het revolutionaire aspect daavan, zit diep geworteld in de ziel van deze band. Stand Your Ground belichaamt alles waar de band voor staat en is een nieuw hoofdstuk in het reeds indrukwekkend oeuvre van deze blues-rockers.

Julian Sas
Datum: 31 mei
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster