Van Common & The Visual naar V11

Ticketmaster
Van Common & The Visual naar V11
Van Common & The Visual naar V11

Vanavond bewonderen we twee veelbelovende bands uit de lage landen. Zowel Van Common als The Visual werden onlangs door 3voor12 getipt binnen de jaarlijkse 12van3voor12 lijst en mogen op Noorderslag doorpakken. Het goede nieuws hoopt zich op: beide bands hebben een debuutalbum in het verschiet.

The Visual is een atmosferische popformatie bestaande uit Anna van Rij (zang/gitaar), Timon Persoon (toetsen/effecten) en Tim van Oosten (drums/percussie). De Amsterdamse band schrijft donkere romantische ballades met dreigende spanningsbogen en bevreemdende soundscapes.

Van Common is de band rondom Sebastiaan van Ravenhorst. Deze Amsterdammer schrijft avontuurlijke, puntige indiepopliedjes, waarbij vergelijkingen met bands als Nouveau Velo, Real Estate and Rolling Blackouts Coastal Fever op zijn plaats zijn.

Van Common & The Visual
Datum: 6 april
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Ticketmaster