Bill Laurance naar het Koorenhuis

Ticketmaster
Bill Laurance naar het Koorenhuis
Bill Laurance naar het Koorenhuis

Snarky Puppy toetsenist Bill Laurance is een absolute alleskunner. Net als zijn collegabandleden Michael League en Cory Henry, heeft ook Laurance inmiddels een reputatie opgebouwd met projecten die hij naast Snarky Puppy initieert. Naast toetsenist is Laurance componist, arrangeur en producer en maakt hij soundtracks voor film en tv. Met zijn muzikale Snarky Puppy-maatjes Michael League en Robert ‘Sput’ Searight bracht hij onder de noemer ‘The Bill Laurance Project’ zijn debuutalbum ‘Flint’ uit in 2014, gevolgd door het soloalbum ‘Swift’ in 2015. Daarna volgden twee nieuwe League/Searight samenwerkingen Aftersun en Live At Union Chapel in 2016.

Intussen heeft Laurance zich ook bewezen als een innemende solist, waarbij hij de energie van zijn albums weet vast te houden en een verrassende link legt tussen jazz, klassiek en wereldmuziek.

Bill Laurance
Datum: 17 april 2019
Zaal: Koorenhuis, Den Haag
Aanvang: 19:00 uur

Ticketmaster