Colin Benders & Ben Sims naar 013

Ticketmaster
Colin Benders & Ben Sims naar 013
Colin Benders & Ben Sims naar 013

Colin Benders, al jaren dirigent van zijn eigen modulaire orkest, maakte naam als Kyteman maar gooide het roer in 2015 om. In een oerwoud van patch-kabels, filters, oscillators en sequencers baant hij zich een weg naar een stevig potje techno. Met succes: sinds die ene switch sleept hij zijn modulaire synthesizers mee door héél Europa en gooit hij hoge ogen met een indrukwekkend eigen geluid. Eerder stond hij ook al op Lowlands, Awakenings en Dekmantel Festival. Vanavond parkeert hij zijn machine op onze Jupiler Stage om hier orde op zaken te stellen.

Deze avond wordt afgetopt door niemand minder dan technoveteraan Ben Sims. De Britse DJ heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het binnenstebuiten keren van de grootste clubs en festivals (waaronder Draaimolen). Dat hij na al die tijd nog steeds tussen de mensen staat, bewees hij met de release van ‘Tribolily’. Een compilatie van 50 heerlijke club-bangers, geheel door hem zelf samengesteld.

Colin Benders & Ben Sims
Datum: 22 maart
Zaal: 013
Zaal open: 23:00u
Aanvang: 23:00u
Tickets

Ticketmaster