Crazy Little Things naar Patronaat

Ticketmaster
Crazy Little Things naar Patronaat
Crazy Little Things naar Patronaat

Crazy Little Things is een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. De groep heeft zich vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie. In de Sunday Sessions van 26 mei verzorgen zij een middagje Queen klassiekers!

Queen is na de dood van de legendarische zanger Freddie Mercury in 1991, groter dan ooit tevoren. De film Bohemian Rhapsody is een hit. De originele band toert en nieuwe generaties worden fan van de talloze hits van de band. Die hits spelt Crazy Little Things dan ook. We Are The Champions, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, Somebody To Love … en ook Crazy Little Thing Called Love waar de band naar vernoemd is. Maar ook de grootste hit Bohemian Rhapsody natuurlijk. Daarnaast ook deep cuts uit het oeuvre van de band.

Queen-muziek vraagt om een aparte benadering want fan zijn en de songs spelen, dat is wel even iets anders. Het gaat bij de muziek van Queen echter om de details. Queen zit in het DNA van de muzikanten. Ze deinzen er dan ook niet voor terug om tracks zoals The March Of The Black Queen of The Prophet Song te spelen. Crazy Little Things is opgericht om het oeuvre van wellicht de beste pop/rockband alle tijden te eren.

Crazy Little Things is opgericht door toetsenist Marijn van den Branden, zanger Marijn Geluk en drummer Jean-Paul Heck. Later voegden ook Lars van Herel, Debby Zimmerman, Frank Dries en Jeroen Lips zich bij de band om het brede oevre van Queen zo goed mogelijk te kunnen brengen.

Crazy Little Things
Datum: Zo 26 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 15.00 u
Aanvang: 15.30 u

Ticketmaster