Defenders Of The Beast & Best Of Foo naar Metropool

Ticketmaster
Defenders Of The Beast & Best Of Foo naar Metropool
Defenders Of The Beast & Best Of Foo naar Metropool

Iron Maiden door Defenders Of The Beast
Ontstaan als zijproject van Tributor maakt Defenders Of The Beast sinds 2016 Nederland onveilig als Iron Maiden tribute. Diverse podia en festivals werden aangedaan met als hoogtepunt een spectaculaire Iron Maiden-set op de Zwarte Cross 2017 & 2018. Verwacht een energieke show waarin alle Maiden-klassiekers voorbij komen en waarbij de jaren tachtig worden herbeleefd…

AC/DC door AC/DShe
Een female fronted AC/DC tribute, die hebben we nog niet eerder gehad en dat is doodzonde, vooral als het zo’n fijne is als deze band uit Nederland. Alle hits van AC/DC houden hun unieke groove en feel maar doordat AC/DShe een dosis girlpower aan de nummers toevoegt krijgen diezelfde hits een extra dimensie. Deze band slaat harder in dan de bliksem!

Foo Fighters door Best Of Foo
Foo Fighters is één van de meest bepalende en succesvolle rockbands van de laatste decennia. Als slotact op de grootste festivals is Foo Fighters bovendien een ongekend energieke podiumact. Gigantisch populair, mede door de aimabele frontman Dave Grohl. En dus heeft Nederland een heuse tribute: Best of Foo.

Best of Foo combineert pure power met meer ingetogen momenten en schakelt daarmee moeiteloos tussen de stijlen die Foo Fighters zo kenmerken. Of zoals Dave Grohl zegt: “We’re all suckers for a beautiful melody.”

Defenders Of The Beast & Best Of Foo
Datum: 8 juni
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Tickets

Ticketmaster