GOSTO naar Paradiso

Ticketmaster
GOSTO naar Paradiso
GOSTO naar Paradiso

GOSTO, de artiestennaam van multi-instrumentalist, zanger, songwriter en producer Roel Vermeer, legt zijn hart op tafel met zijn persoonlijke en indringende teksten, soulvolle en diepe stem en sfeervolle muziek, die soms lichtvoetig en warm en dan weer donker klinkt. Zijn eigenzinnige sound is geïnspireerd door de elektronische producties van Flying Lotus en James Blake en de vakmanschap van songwriters als Thom Yorke en Jeff Buckley. Vorig jaar werkte hij samen met onder meer songwriter Will Knox en de Amsterdamse songwriter en producer Benny Sings aan nieuwe muziek, waarbij intieme lo-fi hip-hop van Benny en de teksten van Will samen met Roel’s sensuele zang en gruizige producties tot een krachtig nieuw geheel versmelten. Werd GOSTO eerder vooral vergeleken met Chet Faker, na het komende derde album zouden referenties als Frank Ocean en Prince niet misstaan.

GOSTO
Datum: 9 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Ticketmaster