Hans Vos naar Patronaat

Ticketmaster
Hans Vos naar Patronaat
Hans Vos naar Patronaat

‘Route 65’ is zo onvoorspelbaar als het karakter van de maker. Hans Vos denkt, praat, schrijft en leeft in flarden en schijnbewegingen. Twee jaar geleden besloot hij muzikant te worden, tot vermaak van vriend en vijand. Zijn eerste album, ‘Route 64’, was een behoorlijke verrassing.

‘Route 65’, zijn tweede album, bewijst dat Hans Vos meer dan een interessante laatbloeier is. Dat-ie kon schrijven was algemeen bekend, maar de sterke composities, zijn rauwe en dan weer breekbare stem, plus de diversiteit van de songs maken van Route 65 een boeiend album. Vos treedt op met ( inter)nationaal gelouterde muzikanten. Tijdens het optreden in het Patronaat komen daar ongetwijfeld nog onverwachte gasten bij. Zondagmiddag 17 maart dus: kom naar het feest van d’ oude Vos, Verrassend goed, Verschrikkelijk gezellig.

Hans Vos
Datum: Zo 17 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 15.00 u
Aanvang 15.30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek