Kazka naar het Paard

Ticketmaster
Kazka naar het Paard
Kazka naar het Paard

Electropop met bedwelmende beats, vleugen traditionele instrumentatie en sensuele vocalen. Met Oost-Europese supersterren KAZKA haalt het Paard het beste uit de Oekraïense popmuziekscene naar Nederland. Hun grootste hit “Plakala” heeft meer dan 120 miljoen views op YouTube, en schoot zowel in hun thuisland, als in Letland, Bulgarije, Armenië, Kazachstan, Oezbekistan, en Wit-Rusland de hitlijsten in.

‘Cry’ werd wereldwijd zo vaak online opgezocht dat het in de lijst van 100 meest-ge’Shazamde nummers belandde, waarmee KAZKA hits van wereldacts als Post Malone, Imagine Dragons en Lil Wayne achter zich lieten. De combinatie van het zwoele stemgeluid van zangeres Sasha Zaritska, het briljante fluitspel van Dmitry Mazuriak en de inventiviteit van multi-instrumentalist Nikita Budash maakt KAZKA tot een popformatie die je niet wilt missen.

Kazka
Datum: 3 maart
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek