Kita Menari naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Kita Menari naar Tivoli Vredenburg
Kita Menari naar Tivoli Vredenburg

Kita Menari is een Nederlandse indieband met een Maleisische naam die vrij vertaald ‘We dansen’ betekent. Prima gekozen, want dansen is wat je wilt doen zo gauw je een van hun catchy indietronicanummers hoort. Met de ep Lagoon maakte Kita Menari vorig jaar een vliegende start: eerste single Young Lovers haalde de top vijf van de Spotify viral charts in Nederland en de UK en werd ook nog eens Topsong op Radio 2. Frontman Micha de Jonge laat zich inspireren door Passion Pit, Phoenix en Empire of the Sun, maar ook Two Door Cinema Club klinkt door in hun vrolijke muziek. Het debuutalbum komt eraan!

Kita Menari
Datum: 30 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster