Martin Harley naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Martin Harley naar Paradiso Noord
Martin Harley naar Paradiso Noord

Martin Harley maakt prachtige liedjes die geworteld lijken in de Mississippi delta. De Engelse roots- en bluesgitarist is bewapend met een bijzonder instrument. Martin Harley wordt geprezen om zijn gitaarspel op een unieke 100 jaar oude Weissenborn, een akoestische lap steel gitaar uit Hawaii. Zijn muziek vertelt de verhalen van een muzikant die een groot deel van zijn leven op de weg heeft doorgebracht. Na één van zijn vele reizen heeft Martin Harley zelfs een Guinness Book of World Records record in handen: In de Himalaya speelde hij de ‘hoogste show ooit’ op 6.000 meter.

Martin Harley
Datum: 2 April
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek