Meshell Ndegeocello naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Meshell Ndegeocello naar Paradiso Noord
Meshell Ndegeocello naar Paradiso Noord

Singer-songwriter, bassiste en multi-instrumentaliste Meshell Ndegeocello is een internationaal zeer gewaardeerd muzikant en ze werd diverse keren genomineerd voor een Grammy. In haar muziek verbindt ze uiteenlopende stijlen, zoals funk, soul, hiphop, reggae, r&b, rock en jazz. Ze wordt daarom gezien als een van de voorlopers van de neo-soul, waarin artiesten als Erykah Badu, d’Angelo en Jill Scott groot zijn. Meshell Ndegeocello is echter altijd eigenzinnig en een beetje underground gebleven. Ze scoorde een nummer één-hit in de Amerikaanse dance charts in 1996 met een Bill Withers’ ‘Who Is He (and What Is He To You?)’. Meshell Ndegeocello werkte samen met Herbie Hancock, Madonna en Sting en speelde mee op albums van o.a. The Rolling Stones, Alanis Morissette, The Blind Boys of Alabama en Basement Jaxx. En nu is het Amerikaanse multi-talent terug met een nieuw album onder de arm: met ‘Ventriloquism’ laat ze zien dat ze nog steeds mee kan blijven draaien.

Meshell Ndegeocello
Datum: Maandag 27 Mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets vanaf 12 januari

Ticketmaster