Six Strings Sessions XL naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Six Strings Sessions XLnaar Tivoli Vredenburg
Six Strings Sessions XLnaar Tivoli Vredenburg

Verhalen over gitaren, gitaristen en hun solo’s! Een avond vol ongekende pareltjes van de grootste gitaariconen in de wereld. Gespeeld door een topklasse begeleidingsband en gitaristen van formaat.

Wegens het succes van de Six String Sessions in Theater Walhalla, waar de top van de Nederlandse gitaarwereld te gast is geweest, was er maar één avond bier drinken voor nodig om te besluiten deze succesvolle reeks concerten in een XL versie in het Oude Luxor te Rotterdam te brengen. Na een onvergetelijke avond in Rotterdam is het tijd om heel Nederland mee te laten genieten van dit bijzondere concert in XL samenstelling!

Topgitaristen geven de show van hun leven en mogen alles spelen wat ze willen om aan het eind van de avond ‘While My Guitar Gently Weeps’ gezamenlijk als een requiem te spelen voor alle gitaargoden.

Six String Sessions onder leiding van zanger en presenator Joris Lutz was de afgelopen jaren te zien met gasten als Jan Akkerman, Danny Vera, Douwe Bob, Bertolf e.v.a. Tijdens deze speciale XL versie zullen o.a. Dave von Raven (The Kik), Erwin Java (Cuby + Blizzards), Jaap Kwakman (3JS) en Mart Hillen aanwezig zijn. Andere namen volgen spoedig!

Six Strings Sessions XL
Datum: 20 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Ticketmaster