The Colorist Orchestra & Howe Gelb naar Paradiso Noord

Ticketmaster
The Colorist Orchestra & Howe Gelb naar Paradiso Noord
The Colorist Orchestra & Howe Gelb naar Paradiso Noord

The Colorist Orchestra en Howe Gelb versmelten hun repertoire in een nieuw en kleurrijk universum. Het eindeloze repertoire van Howe Gelb wordt verrijkt met nieuwe arrangementen, terwijl het instrumentale werk van The Colorist Orchestra een geheel nieuwe dimensie krijgt met de adembenemende stem en het sprekend charisma van Howe Gelb.

The Colorist Orchestra staat bekend om de originele en eigenwijze manier waarop ze bestaand werk interpreteren. Ze ontmoeten Howe Gelb in 2017 tijdens een jazzfestival in Luik. De zin naar avontuur, aangemoedigd door wederzijdse muzikale vrienden, stuwt de behoefte om samen te creëren. De continue veranderende onorthodoxe klankwereld van The Colorist Orchestra past perfect bij Howe Gelb. Zijn muziek wordt vaak Americana genoemd, maar is moeilijk onder één noemer vast te leggen.

The Colorist Orchestra & Howe Gelb
Datum: 22 April
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster