The Dire Straits Experience naar de Limburgzaal

Ticketmaster
The Dire Straits Experience naar de Limburgzaal
The Dire Straits Experience naar de Limburgzaal

The Dire Straits Expierence is een ware hit en komt ook dit jaar weer naar Heerlen! Deze keer geeft de band rondom saxofonist Chris White een staconcert in de Limburgzaal. De Britse rockband The Dire Straits mag dan al twintig jaar geleden zijn gestopt, hun muziek blijft onverminderd populair. En dankzij The Dire Straits Experience leeft de erfenis van het legendarische gezelschap ook op het podium voort. Met in de gelederen Dire Straits-lid Chris White (sax) brengt deze selectie topmuzikanten alle tijdloze Dire Straits-hits. Frontman Terence Reis zet daarbij een beangstigend goede Mark Knopfler neer, zowel qua zang als gitaarspel. Een heerlijke trip down Telegraph Road, eh, memory lane!

Ruim veertig jaar geleden werd de populaire Britse pop/rockband The Dire Straits opgericht. De band schreef tijdloze klassiekers als ‘Sultans Of Swing’ en ‘Money For Nothing’. Hun unieke sound werd gekenmerkt door het ‘fingerpicking’ gitaarspel en het bijzondere stemgeluid van voorman Mark Knopfler.

The Dire Straits Experience neemt je mee op reis door het muzikale universum van de rockformatie. En hoe! Dit is niet zomaar een tribute band, want een van de oorspronkelijke bandleden, Chris White (sax) maakt deel uit van de verzameling artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. De overige leden van The Dire Straits Experience, Terence Reis, Paul Geary, Danny Schogger, Tim Walters en Simon Carter, hebben formidabele muzikale records en werkten samen met o.a. Paul McCartney, Eric Clapton en David Bowie. De erfenis van The Dire Straits is dus in goede handen!

The Dire Straits Experience
Datum: 27 november
Zaal: Limburgzaal
Aanvang: 20:30 uur

Ticketmaster