The Picturebooks naar de Melkweg

Ticketmaster
The Picturebooks naar de Melkweg
The Picturebooks naar de Melkweg

De Duitse bloedbroeders Fynn Claus Grabke en Philip Mirtschink spelen loodzware, met blues doorregen rockmuziek. Een sound die even herkenbaar is als de geur van verbrande motorolie op een door de zon geblakerde highway in de Californische woestijn. Volledig uniek, muzikaal onvergetelijk en met een dikke knipoog naar rock n’ roll in z’n oervorm. De band maakte indruk met hun debuutalbum ‘Imaginary Horse’ en hun tweede album ‘Home Is A Heartache’, hun ambachtelijke gebouwde en gecustomisede motoren en hun skateboard-skills.

Ze hebben al heel wat afgetoerd met bands als Eagles of Death Metal, Kadavar, Monster Truck en Clutch, waarmee ze ook Melkweg aandeden. Met de vlam in de pijp komen ze weer deze kant op.

The Picturebooks
Datum: 01 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster