DJ Jazzy Jeff naar Patronaat

Ticketmaster
DJ Jazzy Jeff naar Patronaat
DJ Jazzy Jeff naar Patronaat

”In west Philadelphia born and raised!”. Samen met Will Smith vormde producer DJ Jazzy Jeff jarenlang het iconische hiphop duo DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince en brachten in de late jaren ’80 en begin jaren ’90 tracks uit als ‘Summertime’, ‘Yo Home To Bel-Air’, ‘Boom Shake The Room’. Buiten de Verenigde Staten is hij vooral bekend geworden als ‘Jazz’ uit de bekende Amerikaanse sitcom The Fresh Prince Of Bel-Air. Daarnaast leverde de Amerikaanse hiphop dj en producer in zijn carriere bijdragen op vette producties van The Roots, Talib Kweli en Eminem. Op 10 mei ontvangen we de legendarische hiphop dj in Haarlem ter ere van zijn wereldtour. Stilstaan bij de tunes van de master of scratch is onmogelijk, dus boom! shake-shake-shake the room!

DJ Jazzy Jeff
Datum: Vr 10 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 21.00 u
Tickets

Ticketmaster