Ewert and The Two Dragons naar Paradiso

Ticketmaster
Ewert and The Two Dragons naar Paradiso
Ewert and The Two Dragons naar Paradiso

Het indiefolk-kwartet Ewert and the Two Dragons wordt in thuisland Estland inmiddels helemaal in de armen gesloten en “het kroonjuweel van de Estse muziek” genoemd. Maar ook internationaal maakt de band een grote indruk. In 2013 mochten ze de European Border Breakers Award op hun naam schrijven. Deze werd eerder al gewonnen door artiesten als Adele, Lykke Li en Mumford And Sons. Met die laatste toont de band overigens aardig wat overeenkomsten: prettige folkmuziek met catchy refreinen afgewisseld met soms ook sombere teksten en mooie melodieën. In 2018 bracht de band hun tweede album ‘Hands Around the Moon’ uit en met dit nieuwe album komen ze weer naar Paradiso voor een show.

Ewert and The Two Dragons
Datum: Donderdag 18 April
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster