Fatal Flowers naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Fatal Flowers naar Tivoli Vredenburg
Fatal Flowers naar Tivoli Vredenburg

De legendarische Amsterdamse gitaarrockband The Fatal Flowers komt weer bij elkaar! De Flowers braken halverwege de jaren tachtig door met hun debuutalbum Younger Days, dat zelfs in het gezaghebbende Amerikaanse blad Rolling Stone een toprecensie kreeg. De steviger opvolgers Johnny D. Is Back! (1988) en Pleasure Ground (1990) legden de lat nog hoger, maar daarna gaf de band er de brui aan. The Fatal Flowers treden op in de laatste line-up (Richard Janssen, Henk Jonkers, Robin Berlijn en Geert de Groot), aangevuld met Daan Schinkel (zZz) op toetsen. Laat de Younger Days herleven!

Fatal Flowers
Datum: 20 juni
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Ticketmaster