Gregory Porter naar de Paleistuin van Paleis Soestdijk

Ticketmaster
Gregory Porter naar de Paleistuin van Paleis Soestdijk
Gregory Porter naar de Paleistuin van Paleis Soestdijk

Gregory Porter komt naar de paleistuin van Paleis Soestdijk! De charismatische zanger uit Los Angeles scoorde hits als ‘Holding On’ en ‘Liquid Spirit’. Voor het gelijknamige album ontving hij een Grammy Award. Vorig jaar gaf Gregory Porter drie uitverkochte concerten in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré en gaf hij een optreden op North Sea Jazz. We kunnen dan ook niet wachten om de zanger inclusief zijn prachtige soul & jazz klanken op Paleis Soestdijk te ontvangen voor deze onvergetelijke avond!

Gregory Porter
Datum: 06 juli
Lokatie: Paleistuin van Paleis Soestdijk
Lokatie open: 16:00
Aanvang voorprogramma: 16.30
Aanvang hoofdprogramma: 21:00

Ticketmaster