Jacco Wynia naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Jacco Wynia naar Tivoli Vredenburg
Jacco Wynia naar Tivoli Vredenburg

De Nederlandse componist/pianist Jacco Wynia laat door middel van zijn muziek een nieuwe zon opkomen: zijn composities belichamen een rust, en laten tegelijk de rijkheid aan kleuren zien die aan de horizon verschijnen. Uiteraard is een zonsopgang niets als het niet eerst donker is, en een spanningsveld bestaat tussen duister en licht. Precies dat is wat zijn nieuwe album vertelt: in een muzikale reis krijgen schaduwzijden een plek, waardoor lichtpuntjes extra tot hun recht komen. Dit optreden staat in het teken van de release van het nieuwe album ‘Discomfort’ dat 15 maart uitkomt. Hier krijg je voor het eerst alle nieuwe composities te horen.

Jacco Wynia
Datum: 16 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Ticketmaster