Maren Morris naar Paradiso

Ticketmaster
Maren Morris naar Paradiso
Maren Morris naar Paradiso

Het gaat voor de wind met de Amerikaanse countryzangeres Maren Morris. Met haar debuutalbum ‘HERO’ in 2016 brak ze in één klap door, Rolling Stone benoemde het album tot de nummer één van hun Country Top 40. Haar muziek overbrugt de kloof tussen country, classic rock en door hip-hop beïnvloede pop. Nu heeft ze een wereldwijde fanbase, stond ze met Taylor Swift op het podium en heeft ze een hit met voormalig One Direction lid Niall Horan en deed ze de vocals van ‘The Middle’ met Zedd en Grey. In 2017 won ze een Grammy voor ‘Best Country Solo Performance’ voor haar single ‘My Church’ en maakte ze haar Grammy podiumdebuut met een uitvoering van haar nummer ‘Once’ met Alicia Keys.

Maren Morris
Datum: Woensdag 22 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster