Raymond van het Groenewoud naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Raymond van het Groenewoud naar Burger- weeshuis
Raymond van het Groenewoud naar Burger- weeshuis

Raymond is geworden wat hij was: altijd al wijzer en altijd jong. Als jonge zestiger kan hij rijp aangrijpend zingen over dit bestaan, maar liefst van al leeft de zanger zich uit, gaat hij er flink tegenaan. Bijgestaan door drummer Cesar Janssens, bassist Mich Verbelen, Pieter Van Bogaert op orgel en accordeon en Leander van het Groenewoud, veelzijdige zoon van de vader en helemaal ingespeeld als jongste lid. Samen laten ze zich gaan.

De band beheerst het repertoire zo volkomen dat Raymond zich avond aan avond naar eigen goesting een nieuwe lijst kan dromen met zijn liefde voor muziek.

Raymond van het Groenewoud
Datum: 24 mei
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster