Roco Ostermann naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Roco Ostermann naar Burger- weeshuis
Roco Ostermann naar Burger- weeshuis

Zoals Johnny Cash de songs van anderen tot zeer persoonlijke hoogtepunten zong, zo zingt Rocco Ostermann de versies van ‘the man in black’ wederom naar een andere dimensie. Ostermann heeft overduidelijk het koffiebruine profiel van Cash op zijn stembanden maar doet daar nog het nodige meer mee. Concerten zijn als hoogmis- sen met apocalyptische gospels en country- bluessongs van de tegen zijn demonen vechtende schaduwboksende mens.

Cash was meer dan een zanger, hij was een dichter, een rebel, die balancerend op de dunne lijn tussen goed en kwaad uiteindelijk daar de rode draad vond die hem redding bracht en vele outcasts inspireerde. Dit alles neemt Ostermann mee in zijn vertolkingen van ‘Cash, the American Recordings’ die hij zong en speelde tijdens vele concerten en festivals in o.a. Nederland Duitsland en Ierland.

Roco Ostermann
Datum: 07 juni
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Ticketmaster