Snelle naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Snelle naar Burger- weeshuis
Snelle naar Burger- weeshuis

Lars Bos – alias rapper Snelle – ging als een speer toen zijn 101Barz wintersessie in januari 2018 op het internet verscheen. Binnen enkele maanden maanden werd de sessie ruim 1,5 miljoen keer bekeken en hij werd daarvoor beloond met een 101Barz Trophy. Precies een jaar later released Snelle, met hoge verwachting, zijn tweede 101Barz wintersessie. Met de ‘Lieve Jongens EP’ is Snelle’s muziek goed voor ruim 6 miljoen streams en plays op diverse streaming portals, wat ook werd gestimuleerd door de steun van Radio 538, SLAM en de grote hiphop platforms als Puna, FunX en 101Barz. In 2019 was Snelle te vinden in de lijst met ‘Artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden’ van Radio 538. De ‘Beetje Bij Beetje’ EP van Snelle is een combinatie van harde lines, melodieuze zanglijntjes en een hoog meezing gehalte. Met zijn nieuwe plaat onder de arm zal Snelle een gelijknamige tour doen in het voorjaar. Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

Snelle
Datum: 06 april
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek