Sticky Fingers naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Sticky Fingers naar Tivoli Vredenburg
Sticky Fingers naar Tivoli Vredenburg

Nee, Sticky Fingers is geen Rolling Stones-coverband. Integendeel, deze verzameling losgeslagen Australiërs maakt naar eigen zeggen een mengeling van reggae en indierock, afgetopt met een flinke scheut bourbon. Bij Sticky Fingers is het leven één langgerekt zomerfeest, getuige ook de titel van hun tweede album: Land Of Pleasure. Of neem hun ontstaansgeschiedenis: zanger Dylan stond ’s avonds te spelen op straat, toen bassist Paddy langsliep, en na een gesprek over hun gezamenlijk hobby’s (bier en wiet) besloten ze een band op te richten. Op 8 februari verschijnt hun vierde album Yours To Keep!

Sticky Fingers
Datum: 08 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:15

Ticketmaster