Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Wilhelmina

Ticketmaster
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Wilhelmina
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Wilhelmina

Thijs Boontjes en zijn Dans- en Showorkest met debuutplaat op zak naar de Effenaar. Thijs Boontjes ken je van tv-programma’s als M, DWDD, All You Need Is Love of zelfs van De Slimste Mens. Of wellicht van één van de grote zomerfestivals waar ze speelden. Maar dat duurt niet lang meer, want vanaf februari ken je Thijs Boontjes Dans- en Showorkest van zijn geweldige debuutplaat vol met mega-catchy songs die klinken als een kruising van Herman Brood, Hazes, Doe Maar en DeWolff. Vet? Zeker! Humor? Zeker! Dansen? Echt wel!

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Datum: 04 mei
Zaal: Wilhelmina
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Ticketmaster