Wovenhand naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Wovenhand naar Burger- weeshuis
Wovenhand naar Burger- weeshuis

De muziek van Wovenhand en songwriter/multi-instrumentalist David Eugene Edwards heeft altijd een ongekende intensiteit gehad. Edwards’ rijke, opzwepende en emotionele stem is altijd de drijvende kracht achter zijn muziek, maar het wordt versterkt door zijn vermogen om banjo, accordeon enelektrische gitaar te transformeren tot instrumenten van donkere woede en schrijnende schoonheid.

Wat begon in 2001 als het zijproject van David Eugene Edwards (ex-16 Horsepower) is een serieuze folkrockmachine geworden. Wat met name alle aandacht kreeg tijdens pauzes van 16 Horsespower is inmiddels core business geworden met acht volwaardige studioalbums. Laatste album Star Treatment uit 2016 is duisterder en harder dan ooit tevoren.
Live weet de band met dreigende, duistere gitaarmelodieën en intense vocalen het publiek te bezweren. Folk met de vaste instrumenten banjo en slidegitaren maar vooral een lekkere dosis rock.

Wovenhand
Datum: 04 mei
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:15
Aanvang: 20:45

Ticketmaster