C.W. Stoneking naar Luxor Live

Ticketmaster
C.W. Stoneking naar Luxor Live
C.W. Stoneking naar Luxor Live

De Australische bluesman en verhalenverteller C.W. Stoneking werd bekend met twee albums waarop je zijn versie van calypso- en ragtimeblues uit de jaren 20, 30 en 40 terug hoort. Op zijn meest recente album Gon ‘Boogaloo ruilde hij zijn favoriete akoestische combinatie van vintage (National) gitaar en banjo in voor een glimmende gouden elektrische Fender Jazzmaster.

Het in twee dagen tijd opgenomen album bruist, schuurt en kraakt met een extra grote portie rock ‘n’ gospel dancehall-blues. Net als de vergelijkbare Pokey LaFarge is C.W. Stoneking erg populair in de scene en onder collega-muzikanten. In 2018 was hij te horen op Jack White’s derde soloalbum en bracht hij samen met The Queens of the Stoneage-frontman Josh Homme een kerstsingle uit.

De show van C.W. Stoneking in Luxor Live is met volledige band!

C.W. Stoneking
Datum: 03 mei
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Ticketmaster