Dries Roelvink naar Luxor live

Ticketmaster
Dries Roelvink naar Luxor live
Dries Roelvink naar Luxor live

Dries Roelvink verraste vriend en vijand met een uitverkocht optreden in de meest beroemde poptempel van Amsterdam, voor één keer omgetoverd tot ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones; alles wat Dries inspireerde kwam in één fantastische avond aan bod. Een euforische Dries concludeert vanaf zijn roze wolk: “wow, dit is wat anders dan Carré , Gaypride of een studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!”

Ik kom er aan! Clubtour
Maak je op voor een avond onvervalste Roelvink glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit , schraap je meezingkeeltje en zing: “ja, ja, ik kom IK KOM ER AAN!“

Dries Roelvink
Datum: 20 april
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Ticketmaster