Martijn Fischer naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Martijn Fischer naar Burger- weeshuis
Martijn Fischer naar Burger- weeshuis

Martijn Fischer kroop 2 jaar lang in de rol van Hazes in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ en gloreerde bovendien op het witte doek in de bioscoopfilm ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Voor de musical ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol en voor de film een Gouden Kalf.

Martijn gaat samen met band op clubtour door Nederland om de grootste hits van Hazes te vertolken. Met songs als De Vlieger, Zij Gelooft In Mij, Een Beetje Verliefd, Zeg Maar Niets Meer en Ik Meen ‘T wordt het één groot meezingfestijn! Fischer is een geweldige zanger die de nummers van Hazes eer aan doet!

Martijn Fischer
Datum: 10 mei
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster