Sisters Of Mercy naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Sisters Of Mercy naar Tivoli Vredenburg
Sisters Of Mercy naar Tivoli Vredenburg

De legendarische Engelse rockband Sisters Of Mercy heeft sinds de oprichting in 1980 slechts drie albums uitgebracht, maar dat zijn wel allemaal klassiekers geworden: First And Last And Always (1985), Floodland (1987) en Vision Thing (1990). Met duistere wavenummers als More, Temple Of Love en This Corrosion leverde de band een aantal stevige pijlers van de gothicrock die ook anno 2019 nog niets van hun kracht hebben verloren. De formatie heeft veel bezettingswisselingen gekend, maar aan het hoofd staan nog steeds oprichter Andrew Eldritch en zijn trouwe drumcomputer Doktor Avalanche!

The Sisters of Mercy
Datum: 20 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek